Kategorier
Hotell

Bo centralt på ett billigt hotell i Norrköping

Dålig standard och billigt hotell går inte alltid hand i hand. I Norrköping kan du hitta ett riktigt trevligt hotell som ligger centralt till ett bra pris.

Eva hade en dröm om att uppleva Sverige lite mer. Hon var uppväxt i en by utanför Örnsköldsvik och hade egentligen inte sett så mycket mer än Norrland. Hon älskade Norrland men drömde om att se mer. Över internet hade hon träffat en vän som bodde i Norrköping, så varför inte börja där?

Eva tog tåget ned från Örnsköldsvik till Norrköping där hon skulle bo på ett hotell. Hon hade hittat ett hotell som låg centralt i Norrköping och hade precis det hon behövde. Trots att hon aldrig hade varit där innan, så var det inga problem alls att hitta dit. 

Njut av fina rum och god mat på ett billigt hotell

Resan till Norrköping blev över förväntan. Hon träffade sin vän och det kändes som att de hade känt varandra hela livet. Hon bodde i nästan fem dagar på hotellet och njöt av varenda stund. Trots att det var ett billigt hotell i Norrköping så var standarden hög i rummen. 

De bjöd dessutom på en helt fantastisk hotellfrukost som hon bara älskade. Det var faktiskt den bästa hotellfrukosten hon någonsin smakat. Hon saknade bil men det var inget problem, kollektivtrafiken fanns i närheten och fungerade bra och hon tog sig enkelt runt i Norrköping. Hon kunde även åka och möta upp sin vän både vid bostaden och jobbet.